Karin Stenman Kalix Bras










News

Auland skidar – mellan Sälen och Mora - NSD
Men då tänker jag att det är bra att det går lite sakta i början. Då kanske man inte rycks med i ett jättehårt tempo och sedan inte orkar, säger Clara Auland. Har du satt upp något speciellt mål för söndagen? – Nej, egentligen inte. Jag vill hitta rätt.

Ordnar studieresa längs Luleälven - NSD
Att de anordnar en egen studieresa ska mer ses som ett komplement än en protest, enligt Siri Lundström. – Fiskmarknaden är intressant och tar upp en massa kunskap som är bra . Men det är inte fokus på vad vi skulle kunna göra i Luleälven, den frågan.

CrossRef Cited By Search Results
This article [doi:10.1038/nrc1093] has been cited in the following papers, taken from those publishers and societies that are participating in CrossRef's Cited-by Linking service. The number of citations from this service is usually lower than citation.

Guld och silver till dalaåkare vid USM i Boden - Dala-Demokraten
Jag vet att Tilda har varit sjuk, så det var bra gjort av henne att ta silvret, säger Eriksson. I den äldre damklassen, D16, som körde 7,5 kilometer var Dala-Järnas Chanell Hillgren precis utanför pallen. Hillgren slutade fyra och var bara 17 sekunder.


Copyright © lingeriebag.info2017 | Sitemap